Η Εταιρεία

Η Sun Energy Solution είναι μια διαρκώς αναπτυσσόμενη τεχνική και εμπορική εταιρεία.

Τεχνική δραστηριότητα

Η Sun Energy Solution υπηρετεί το τεχνικό έργο με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας είναι ο βέλτιστος ενεργειακός σχεδιασμός των τεχνικών μας έργων (οικίες, καταστήματα, χώροι γραφείων, ξενοδοχεία, κ.α.) και η καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των διαθέσιμων ανανεώσιμων μορφών ενέργειας σε συνδυασμό με την αξιοπιστία και την οικονομική βιωσιμότητα της εγκατάστασης.

Απευθυνόμαστε σε όλους, θέλοντας να δώσουμε αξιόπιστες τεχνικές λύσεις από το πιο μικρό μέχρι το μεγαλύτερο πρόβλημα. Η πολυετής γνώση και εμπειρία των στελεχών μας στην μελέτη, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση πληθώρας τεχνικών έργων (υδροηλεκτρικοί, αιολικοί & φωτοβολταικοί σταθμοί, ατμοηλεκτρικοί σταθμοί, νοσοκομεία, κτίρια γραφείων, καταστήματα, οικίες, κ.α.) και οι δεκάδες ευχαριστημένοι πελάτες, εγγυώνται την αρτιότητα των υπηρεσιών μας.

slide rivals
eshop collage

Εμπορική δραστηριότητα

Η Sun Energy Solution δραστηριοποιείται δυναμικά και στον τομέα της λιανικής ή χονδρικής πώλησης προιόντων τεχνολογίας που παρέχουν παραγωγή, αποθήκευση και εξοικονόμηση ενέργειας, προσφέροντας στους πελάτες της παντός είδους λύσεις, αξιόπιστες και οικονομικές.

Προσπαθούμε κι εμείς να συμβάλλουμε ώστε να γνωρίσετε άμεσα και να εκτιμήσετε εύκολα τα δώρα που μας προσφέρει η φύση, όπως ο ήλιος, ο αέρας και το νερό για καλύψετε τις ανάγκες σας όπως είναι το φως, το ζεστό νερό, η θέρμανση και ο κλιματισμός των χώρων.

Ιστορική αναδρομή

  • Το 2009, εμφανίζεται για πρώτη φορά η Sun Energy Solution ως διακριτικός της εταιρείας Ι.Κ.Παπαμιχαήλ – Α.Ν.Χρόνης Ο.Ε. δείχνοντας την στροφή της εταιρείας και των στελεχών της σε ενεργειακές κατασκευές και στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Ηλεκτρολόγο Μηχανικό κ. Δημήτριο Κούκο με πολυετή εμπειρία στον χώρο αυτό από την ΔΕΗ και άλλες προγενέστερες εταιρείες του κλάδου, έχοντας κατασκευάσει, μεταξύ πολλών άλλων, το 1ο φωτοβολταικό πάρκο στην Ευρώπη στην Κύθνο το 1983.
  • Το 2010, η εταιρεία κατασκευάζει το 1o της φωτοβολταϊκό Πάρκο ισχύος 100KW στα Πελετά Αρκαδίας και ακολουθούν αρκετά άλλα μέσα στην ίδια χρονιά. Μέχρι τα τέλη του έτους ιδρύεται και ως νομική οντότητα η SUN ENERGY SOLUTION A.E. από τον κ. Χρόνη Αντώνιο Μηχανολόγο Μηχανικό Ε.Μ.Π. και τον κ. Κούκο Δημήτριο Ηλεκτρολόγο Μηχανικό με κύριο σκοπό την κατασκευή φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων και την γενικότερη υποστήριξη των κατασκευών σε θέματα που άπτονται στον βέλτιστο σχεδιασμό και την κατασκευή των ενεργειακών συστημάτων με έδρα το Μοσχάτο Αττικής.
ses log short
parko7
  • Το 2011, η εταιρεία πολλαπλασιάζει τον ετήσιο κύκλο εργασιών της, ακολουθώντας την αναπτυξιακή πορεία του κλάδου, έχοντας αναπτύξει ήδη έναν μεγάλο κύκλο ευχαριστημένων πελατών, ένα ολοκληρωμένο δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών και προμηθευτών και ένα αναγνωρισμένο όνομα στον χώρο των φωτοβολταϊκών σε όλη την Ελλάδα.
  • Το 2012, η εταιρεία σχεδιάζει και κατασκευάζει την δική της βάση στήριξης φωτοβολταϊκών πλαισίων, μοναδικής σε αντοχή και λειτουργικότητα.
  • Το 2013, η εταιρεία ολοκληρώνει το 4ο κατά σειρά φωτοβολταϊκό σταθμό ιδίων συμφερόντων στο Σπάρτο Αμφιλοχίας ισχύος 100KW.
  • Το 2014, η εταιρεία ξεκινάει και εμπορική δραστηριότητα (λιανική & χονδρική) σε τεχνολογικά προϊόντα παραγωγής, αποθήκευσης και εξοικονόμησης ενέργειας μέσα από το φυσικό της και το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα.
  • Το 2015, δεδομένης της συνεχιζόμενης ύφεσης του κλάδου των  φωτοβολταϊκών η εταιρεία επικεντρώνεται ακόμα περισσότερο στην συντήρηση των υφιστάμενων φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων εξοπλιζόμενη με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό και όργανα μέτρησης.
  • Το 2016, η εταιρεία αρχίζει να κατασκευάζει και πάλι φωτοβολταϊκούς σταθμούς με το νέο πρόγραμμα αυτοπαραγωγής της ΔΕΗ (Net Metering). Επίσης εκμεταλλευόμενη την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της κατασκευάζει και αρκετά αυτόνομα συστήματα παραγωγής και αποθήκευσης ενέργειας σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.
  • Το 2017, η εταιρεία εξειδικεύεται και στον τομέα της ασφάλειας καλύπτοντας τις ανάγκες των υφιστάμενων αλλά και νέων πελατών για συναγερμούς, κάμερες, τηλεμετρίας και έξυπνα συστήματα ασφαλείας τελευταίας τεχνολογίας.
  • Το 2018, η εταιρεία συνεχίζει να εργάζεται μεθοδικά με απόλυτη αξιοπιστία και υπευθυνότητα σε όλα τα αντικείμενα: Κατασκευή & συντήρηση φωτοβολταϊκών σταθμών (διασυνδεδεμένων & αυτόνομων) κατασκευή & συντήρηση συστημάτων ασφαλείας και προμήθεια φωτοβολταϊκού & ηλεκτρολογικού εξοπλισμού.
slide rivals2
SunEn - Λειτουργία & Συντήρηση Φωτοβολταϊκών Σταθμών | Η Εταιρεία
The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.